Busko-Zdrój, 27.10.2011r.

 
Zaproszenie do składania ofert
 
Zwracamy się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na zakup sprzętu gastronomicznego:
a)      Taboret podwójny
  • wymiary WxDxH 1150 x 600 x 350 mm ,
  • palniki 1 x 7 kW+ 1 x 9 kW (palniki dwukoronowe),
  • zawory z zabezpieczeniem przeciwwypływowym odcinające dopływ gazu w przypadku zgaśnięcia płomienia,
  • możliwość ustawienia kurkiem tzw. „oszczędnego płomienia”,
  • zapalacze piezoelektryczne,
  • nóżki z regulowaną wysokością,
  • zasilanie gaz ziemny,
  • taborety wykonane ze stali nierdzewnej gat. AISI 304.
    b) Maszynka do mięsa
  • moc850W,
  • otwór wsadowy 48mm,
  • średnica otworów w sitku 8mm oraz 6 mm,
  • zasilanie 230V.
    c) Obieraczka do warzyw
·       jednorazowy wsad 6 kg,
·       czas jednego cyklu 6 minut,
·       zużycie wody 2,5 l/minutę,
·       czas obierania około 1,5-3 minut,  
·       moc 0,35 kW,
·       zasilanie 3-fazowe,
·       wymiary 55x75x67 cm.
  
d) SztućceGerlach Flames 03 PT (wysoki połysk) – 4 komplety
  • wieczysta gwarancja,
  • 12 noży obiadowych,
  • 12 widelców obiadowych,
  • 12 łyżek obiadowych,
  • 12 łyżeczek do herbaty,
  • sztućce wykonane ze stali nierdzewnej,
  • atest PZH do mycia w zmywarkach.
 e) Ociekaczka wisząca do naczyń – 3 sztuki
  • przybliżony wymiar: długość 45cm, szerokość 41cm, wysokość 8-13cm.
 f) Garnki ze stali nierdzewnej
  • patelnia do smażenia naleśników 1 szt.,
  • gęsiarka 1 szt.,
  • miska metalowa duża 2 szt.,
  • garnek 3 l 1 szt.,
  • garnek 5 l 1 szt.,
  • garnek 30 l 1 szt.

Termin składania ofert do dnia 04.11.2011 r. ( e-mail, bądź fax na adres j/w.).
Termin realizacji zamówienia 30.11.2011 r.
 
                                                                                                      D Y R E T O R
                                                                                                    mgr inż. Andrzej Bilewski